הרחבה ועיצוב מחדש של מאפייה קיימת
במפגש עם הלקוח הבנתי שהוא מחפש להרחיב את המאפייה , לתת שירותים נוספים של הכנת כריכים , ולמשוך לקוחות חדשים לחנות.
בתכנון המקום שמתנו דגש על אזור המכירה , שילוב שולחן מכירה לעוגות , ויטרינה לסלטים .
יצרתנו חלוקה בין פרווה לחלבי בשולחנות נפרדים – תוך שילוב מתקן חימום לשמירה על טריות המאפים.
שימוש במדפים פתוחים לעוגיות ומוצרים ארוזים שניתן לראות גם מחוץ לחנות.
שילבנו תקרת פח שחור מחורר שמסתירה מעליה את התשתיות.
לחומרים נבחר הברזל והרשתות השחורים הטרנדיים היום , בשילוב עץ.
הרצפה חופתה באריחי קרמיקה דמוי עץ בהיר – כדי להבליט את המוצרים ולשמור על קונטרסט.
לבסוף השתמשנו בקרמיקה בגוון ירוק בקבוק מבריק שמחממת את החלל ומייצרת מראה ייחודי לחנות.